Hva kan vi hjelpe dere med?
Kategorier
< Alle artikler

Oppmøte (Web)

Det er mulig å følge opp fravær og oppdatere det med en klikk via webadminverktøyet.
Trykk på «Oppmøte»
Du kan se hvis det er en oppdatering om barna i dag. Det er også mulig å oppdatere innsjekking, utsjekking of fravær.
Når du trykk på innsjekking eller utsjekking oppdateres det i det tidspunktet.
Hvis barn ikke kommer og ikke oppdatert det av foreldrene eller ansatte, kan du trykk på trekant og velg en grunn til fravær til å oppdatere det selv.
Trykk på «Liste», hvis du vil se mer om statistikk av oppmøte.
Velg dato og trykk på «Velg»
Du kan se «total oppmøte timer» og «total fravær dager» for hver barn.

Klikk for mer info

Forrige Oppmøte (App)
Neste Registrering i generalle (Web)
Innholdsfortegnelse